Hovedsiden

Navigering

  Introduksjon
  Viktige tips
  Siste nytt
  Ford Capri
  Partnere
  Orakelet

  Gatebil
  Autofil

  English version

 


Audun har kjøpt seg veteranbil.. en skikkelig veteranbil! Nærmere sagt en Ford Capri 2000 GT, kun 2 eksemplarer av denne modellen i Norge. Planen er nemlig at jeg skal cruise veteranbil på sommeren og kjøre Ford Fiesta på vinteren. Jeg har fått med meg pappa på å restaurere dette råskinnet, noe også han viser stor interesse for. Etterhvert som restaureringen pågår vil jeg legge ut info om hva som blir gjort her:


Klikk på bildet for å se nærmere på det 29. juli 2002
Audun kjøper seg sin første veteranbil, en Ford Capri 2000 GT. Bilen er utstyrt med en 2 liter V4, noe som er nok i massevis med tanke på hvor lett bilen er. På denne siden finner du mer generell info om bilen..
Les mer her

23. - 25. august 2002
Helga 23. - 25. august gjorde vi klar bilen for transport over Hardangervidda (Tunhovd - Norheimsund). Det oppstod som ventet problemer, det ene framhjulet datt blant annet av i en sving. Boom sa det! :)
Les mer her
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det 30. august - 1. september 2002
På vei over vidda kom pappa over en Ford Capri som var i bra rustmessig stand der hvor min har rust. Denne helga parkerte vi begge bilene inn på det supre verkstedet vi leier og skrudde av bakakslingene..
Les mer her

20. - 22. september 2002
Endring i planene. Vi skal restaurere begge bilene. Bilen min skal vi restaurere originalt og delebilen skal vi gjøre om til en "bastard". Denne helga jobbet vi med bakskjermene og gjorde klar bilen min for rustbehandling inni.
Les mer her
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det 30. september - 4. oktober 2002
Denne uka hadde jeg høstferie så da fikk vi gjort masse. Tok blant annet ut motoren (vaska og lakkerte denne), rustbehandla motorrommet, høyna bilen noen cm bak, monterte eksosanlegg, bakaksel med mer.
Les mer her

20. desember 2002 - 5. januar 2003
Det var planlagt at vi skulle lakkere bilen i jula, men siden escorten min blei påkjørt like før jul, valgte vi å fikse opp den nye bilen jeg har kjøpt meg. Ellers mekka vi endel på Land Roveren til pappa og testa felger på Caprien.
Les mer her

Klikk på bildet for å se nærmere på det 24. januar - 6. april 2003
Endelig er caprien ferdig lakkert! Jeg har valgt å dele "lakkeringsprosessen" opp i 5 deler: 1. Nedpussing, 2. Diverse finpussing, 3. Lakkering av dørkarmer, 4. Grunning, og såklart: 5. Ferdig resultat. Klikk for bilder.:)
Les mer her

Si din mening
Har du noen meninger om veteranbilen min? Bør jeg restaurere den orginalt? Har jeg og pappa gjort noe feil? Gjort en bra jobb så langt? Har du noen tips til hva vi kan gjøre videre? På denne siden kan du si din mening.
Les mer her
Klikk på bildet for å se nærmere på det

Klikk på bildet for å se nærmere på det Matlaging
Ford Capri er og blir best, en ting som beviser dette er navnet Capri som også er navnet på en matvare. Capri er en definisjon på noe som ser bra ut, som glir bra og som det er en lek å lage (veteranbil og mat:).
Les mer her


Nye oppdateringer kommer når noe er blitt gjort.. :)

Relaterte linker:
Capri Club Norge
Capri Link Page

 

 

 

Utsagnboksen

Ringnes Pilsner er faktisk ikke så verst, bare den er kald..!

-Audun, 2002

 
Vitsekroken
Jomfru Maria var villig og våt. Ropte på Josef at nå er jeg kåt, Josef kjørte pikken i den våte hulen, dette er grunnen til at vi feirer julen.

Copyright (C) 2002 - Audun Lindhjem - All rights reserved
Alt som ikke dreper gjør oss sterkere