44.221.73.157 
  Innhold
 

Forside
Nyheter
Emotions
DVD/Xbox
Førstehjelp
Oppskrifter
Capri MK1
Kontakt

  Artikler
  Tunhovd.com
Om Audun
Militæret
Malaga
Fakta

-
Siste nytt fra Audun Lindhjem

Lagd ny hjemmeside oppdatert år 2020. Klikk her.

Nyttårsforsett nr 4 for 2007
Ikke oppdatere hjemmesida og heller vektlegge mer utfordrende og lærerike aktiviteter på fritida. Den som har levd lengst er ikke alltid den som har levd mest. Jeg kommer sterkere tilbake i år 2008. Oh and in case I don't see you; Good Afternoon, Good Evening and Good Night!

Fredag 22. desember 2006
Nissen nærmer seg og folk er stressa som aldri før. Hehe, ain't life a bitch?;) Personlig skal jeg jobbe i romjula så kan ikke klage, ingenting slår smaken av velfortjente penger. Status prosjekt 40cm: Trener 5 dager i uka og har gått opp 7kg på litt over en måned. Skal prioritere mer kardio fra mars og utover.

Mandag 18. desember 2006
Hihi! Da var konsollen endelig prøvd ut og dommen klar. Jeg gir Nintendo Wii terningkast 6, det var faktisk artigere enn først forventa. Personlig favoritt: Minispillet Tanks fra WiiPlay. På grunn av speilblank veibane og sommerdekk på bilen overnatta jeg i Bergen til idag. Skifter sko når piggdekkavgift utgår.

Fredag 15. desember 2006
Tar en tur til Bergen imorra og tester ut den nye Nintendo Wii. Jeg har ikke planer om å kjøpe den selv men kjenner tilfeldigvis en som stilte seg i kø to timer før butikken åpna den 8. desember for å få sikra seg et eksemplar av dette råskinnet av ei spillemaskin. Satser på å legge ut et bilde på søndag.

Tirsdag 12. desember 2006
All skremselspropagandaen som er i nyhetene for tida provoserer meg grønn. De får Norge til å ligne mer og mer på USA. Snart sperrer folk seg inne også her og blir enda kaldere og mer kyniske enn før. Nyeste; farlig med proteinrik mat! Det motstrider alt jeg har lært om kosthold tidligere. Ikke svelg alt rått.

Mandag 11. desember 2006
Da var nok ei fuktig helg på byen over og været fremdeles like bra så lenge man holder seg innendørs. Til opplysning tar jeg ikke mobilen når folk ringer med skjult nummer. Enten er det telefonselgere eller så er det prank calls.. Snø eller ikke, ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår. Takk for i år;)

Onsdag 15. november 2006
Ettersom de fleste av målene jeg har satt meg til nå er oppnådd, er det på tide å sette seg et par nye. Mitt nyeste påfunn er å øke rundt overarmene til 40cm uten extra kroppsfett. Veit det tar noen år, men tatt i betraktning at vektnåla har stigi 3kg kun den siste uka kan jeg vel si jeg er godt på vei.

Mandag 13. november 2006
Det er viktig å skille business & pleasure. Kommer derfor til å oppdatere "om meg" først når det som skjer kan fortelles som fortid. Grunnen er såre enkel: Vil ikke det jeg skriver her skal ha innvirkning på arbeidslivet.. Men kan røpe jeg ble demobilisert fra Snøhvit for 2 mnd sida, og reisejobb har jeg fortsatt.

Fredag 10. november 2006
Flått! Snakker nå ikke om ypperlig, fremragende eller utrolig lekkert, men om det stikk motsatte, nemlig edderkoppdyret flått.. Like spennende hver gang katten drar det med inn i stua om du får tatt den eller om den blir liggende i sofaen. Denne fant jeg idag. For de som tåler det har jeg også lagt ut video.

Mandag 6. november 2006
Det er for mye fokus på utseende i media i dag. Jeg henger meg selvsagt på og har allerede nå begynt å trene frem mot neste sommer. Målet er først og fremst sterkere psyke og større kropp. Friedrich Nietzsche i Buffalo Soldiers; "Where there is peace the warlike man attacks himself". Hehe, passer bra.;)

Torsdag 21. september 2006
Sommeren er snart over og snøen nærmer seg med stormskritt.. Utrolig hvor fort tida har flydd i det siste. Hadde planer om å bestige Galdhøpiggen, men grunnet lungebetennelse og slitsom hoste er turen utsatt nok en gang. Det er skjedd fint lite på hjemmesidefronten og, det skyldes andre prioriteringer.


Tunhovd.com oppdateres en gang iblant. Her er det jeg som bestemmer!

Gamle oppdateringer

-

Linker
  VG Nett
TV-Guiden
Big Brother
Hotmail.com
Din Side.no
Facebook
Iform.no
Flere...
Portfolio
  No Sense
Mobilfønn
Siesta Fiesta
DVD-hylla mi
Reisebrev
Status
  20-06/2024
Kl: 09:00
Loading..Loading..Loading..Loading..Loading..Loading..