44.200.117.166 
  Innhold
 

Forside
Nyheter
Emotions
DVD/Xbox
Førstehjelp
Oppskrifter
Capri MK1
Kontakt

  Artikler
  Tunhovd.com
Om Audun
Militæret
Malaga
Fakta

-
Søndag 2. juli 2006
Med hele verden som leikeplass tar jeg en rånetur til Sverige i natt og ser hvordan det står til med våre gule og blåe venner. Begynner å bli ei stund sida sist jeg var utenlands nå, så absolutt på sin plass med en ny heisatur.

Fredag 26. mai 2006
Bling bling! Var til Bergen idag og kjøpte nye sommersko til mercen. Har hørt det ikke er størrelsen det kommer an på, men når det gjelder felg må jeg si meg ytterst uenig. Valget falt derfor på 18" 225/40. Skal si bilen blei glad.:)

Lørdag 13. mai 2006
Lagt ut litt info om hengetraume ved bruk av fallsikringssele. Ettersom det ofte benyttes sele i forbindelse med jobben min er det viktig å vite hva en skal gjøre om ulykken skjer. Først og fremst lagd fø folk so bruka.. fallsele.

Tirsdag 7. mars 2006
Informerer om at jeg tar et lengre opphold fra sida. Kommer plutselig tilbake!

Fredag 3. mars 2006
Til de som ikke har fått fartsbot enda kan jeg vise fram et brev jeg fikk fra purken i dag. Første gangen jeg utfordrer fartsgrensa og så blir jeg straffa. Hehe, crime does not pay.. Linjalen blei med andre ord litt dyrere enn først forventa. Håper i det minste jeg gliste på bildet. Ha ei herlig helg folkens!;)

Torsdag 2. mars 2006
En norsk og en dansk IQ-test. Hehe, de med IQ nok burde vite såpass at å måtte betale 300 kr. i året for å bevise at du er smart er bortkasta penger. For ikke å snakke om ironisk. Tenker nå på medlemskap i Mensa.. Nei, da er det bedre å kjøpe inn ei helflaske Chivas Regal og kose seg en lørdagskveld.

Mandag 27. februar 2006
Oppdatert Om Audun med siste nytt. Forøvrig: Porsche 911 + en uregistrert ikke innlevert Lotto-kupong med milliongevinst på ønskes kjøpt.. Ta kontakt!

Fredag 24. februar 2006
Da var også dét et faktum; Livsnyter og filosof Audun Lindhjem har nok en gang skrevet historie og tatovert antakeligvis en av Norges mest gjennom- tenkte linjaler noensinne. Videre forklaring gis kun til vennekrets og familie.

Onsdag 22. februar 2006
Leste et sitat av Jennifer Aniston i ukens "Her og Nå" idag: "Jeg vil jobbe for å leve, ikke leve for å jobbe." Synes det var såpass bra sagt at jeg gav det et avsnitt på nyhetssida. Utsagnet har stort potensiale til videre tenkning.:)

Søndag 19. februar 2006
Ei lita Nemistripe på tampen av februar måned. Tegneserier er undervurdert. Nå har jeg endelig finni ut hva min neste tatovering skal bli. Noe så originalt og praktisk som en linjal! Idéen er lagt på arbeidsbenken og jobbes med nuh.

Tilbake - Enda gamlere oppdateringer

-

Linker
  VG Nett
TV-Guiden
Big Brother
Hotmail.com
Din Side.no
Facebook
Iform.no
Flere...
Portfolio
  No Sense
Mobilfønn
Siesta Fiesta
DVD-hylla mi
Reisebrev
Status
  23-09/2023
Kl: 17:46
Loading..Loading..Loading..Loading..Loading..Loading..