3.238.121.7 
  Innhold
 

Forside
Nyheter
Emotions
DVD/Xbox
Førstehjelp
Oppskrifter
Capri MK1
Kontakt

  Artikler
  Tunhovd.com
Om Audun
Militæret
Malaga
Fakta

-
Litt info om Audun

Fullt navn: Audun Lindhjem
Adresse: www.tunhovd.com
Sivilstand: Ugift og glad for det..
Født: Sommeren 1983 i Kongsberg

Kjennetegn: Fire dritkule tatoveringer..
Biler: Mercedes Benz C180 og Ford Capri MK1
Jobb: Profesjonell snowboardkjører? Neh..
Motto: Bedre å feile enn ikke å prøve,
erfaring er makt og penger er frihet..


Sommeren 1983 fødtes det en liten guttevalp på 3330g på Kongsberg sykehus. 22 år seinere sitter den samme gutten foran ei nymotens datamaskin med optisk mus og publiserer livet sitt for allmennheten.

Kort historikk
Vokste opp i bygda Tunhovd i Hallingdal på en campingplass mamma og pappa bygde på sine yngre dager. Etterhvert som jeg vokste opp måtte jeg i barnehagen, noe som var en stor dag for meg. Virkelighetens Big Brother..

Videre var det barneskole i bygda Tunhovd fra 1. - 6. klasse. Hoppa så over 7. og begynte på ungdomsskola på Rødberg (Numedal). 4 mil hver vei innebar at det blei endel busskjøring. Enkelt regnestykke: 8 mil t/r * 190 skoledager i 3 år = 4560 mil. Fant fort ut at kollektivt ikke var min greie.

Som 16-åring flytta jeg til Ål i Hallingdal, ca. 7 mil hjemmefra. Her gikk jeg Elektro GK på Ål videregående skole noe jeg synes var ganske interessant. Men helt siden barnehagen hadde jeg følt en iver etter å begynne med noe innen data, så det neste året hoppa jeg over på VK1 IKT-Driftsfag.

IKT hadde de 2 steder i fylket, Røyken og Kongsberg. Og siden jeg var ganske konge på den tiden måtte det bli Kongsberg;) Var veldig heldig, for jeg hadde 2 kompiser som begynte på samme linja. Dermed kjente jeg noen, noe som betydde at vi hadde et forsprang med tanke på blikjentprosessen. Året på Tinius Olsens Skole gikk fort. En fin plass med masse bra folk. :)

Fullførte VK1 med strålende karakterer og bestemte meg for å ta 2 år i lære for å få fagbrev som IKT-Driftsoperatør. Sendte et par søknader og fikk svar fra b.la. Fonn Software i Herand (ei mil forbi Jondal, Kvam). Begynte der da dette var kort vei hjemmefra på den tiden. Etter 5 mnd fant jeg ut at jeg ville bytte lærebedrift. Flytta derfor tilbake til Hallingdal, nå Gol kommune.

Bodde på Gol i nærmere 2 år hvor jeg hadde ansvaret for datanettverket på 3 skoler og 5 barnehager. Synes det var sinnsykt artig bl.a. fordi jeg jobbet ilag med en tidligere klassekamerat. Blei forresten påkjørt på Gol av ei dame med sola i trynet, noe som resulterte i at bilen på forsida av No Sense blei totalvrak. Fikk igjen 7000,- på forsikringen og kjøpte meg Fiesta til 4000,-

Med fagbrevet i hånda tenkte jeg: Aha! Jobb! Men til min store fortvilelse var det ingen ledige jobber innen IKT, så jeg måtte ta det som var ledig. Fikk da jobb hos Opplysningen 1881 i Norheimsund (Hardanger) hvor jeg svarte på flere hundre samtaler om dagen. Fant plutselig ut at telefonjobb ikke var noe for tøffe gutter, så da kontrakten gikk ut vervet jeg meg...

Hadde hørt masse bra om Garnisonen i Sør-Varanger, så tok en telefon og blei flydd til Kirkenes (Finnmark) 2 dager etter. Er vel det året jeg har lært mest. Folk sier kunnskap er makt. Jeg mener erfaring er makt.. Året som Grensejeger Lindhjem kan du lese mer om og se bilder fra på Militærsidene.

Gikk deretter arbeidsledig fra dimmedag 3. jan. 2005 - 11. juli 2005. Å gå så lenge uten jobb misunner jeg ingen. Brukte tida fornuftig og tok endel kurs noe som førte til at jeg fikk lov å smake på livet i Nordsjøen (Visund). Nam!

Blei så sendt til Melkøya i Hammerfest som stillasmontør. Høsten 2005 gikk jeg på en smell på Gran Canaria og blei sykemeldt i 3 måneder. Er nå friske- meldt igjen og jobber der jeg liker meg best: I høyden. Mål: Fagbrev stillas.

Lever litt etter et ordtak jeg har modifisert; "Ikke utsett til seinere det du kan begynne å planlegge nå!". Og med nesten 100 dager borte fra arbeids- livet er det ikke å legge under en stein at jeg har fremtidsplanene klare.. :)

Legger ut mer info når (evn. hvis) det skjer noe spennende.

Sist oppdatert: Mandag 27. februar 2006.

-

Linker
  VG Nett
TV-Guiden
Big Brother
Hotmail.com
Din Side.no
Facebook
Iform.no
Flere...
Portfolio
  No Sense
Mobilfønn
Siesta Fiesta
DVD-hylla mi
Reisebrev
Status
  17-07/2024
Kl: 18:33
Loading..Loading..Loading..Loading..Loading..Loading..